Bloemetje

In het kort:

Vrouw, dochter, moeder, lerares, vrijwilligster in de terminale zorg, dichteres. Met vertrouwen, zorg, aandacht, humor.
Spiritueel, religieus, maar niet kerkelijk gebonden.


Foto: Yasmine Hargreaves

 

Wilt u meer weten:

Ik ben moeder van drie volwassen dochters en deel mijn leven al meer dan dertig jaar met Frank. Na een studie Engels heb ik lesgegeven aan kinderen en volwassenen. Op mijn zoektocht in dit leven heb ik steeds meer mogen ervaren waar ik mij thuis voel, namelijk in de overgang van dit aardse leven naar een ander leven. Zo ben ik werkzaam geraakt in de terminale zorg, en heb ik de opleiding 'Ritueel begeleiden bij afscheid' gevolgd.
Gaandeweg ontdekte ik dat ik emoties in woorden kan vatten waar er een vraag en openheid naar is. Vanuit de verbinding kan dan een gedicht ontstaan. Steeds meer ervaar ik hoezeer alles met alles verbonden is. Dit samen te delen en te ervaren bij een afscheid is een bijzonder cadeautje van het universum.

Dat laat onverlet dat het voor mij vanzelfsprekend is dat de manier waarop een afscheid uiteindelijk vorm krijgt uiteraard geheel gericht is op degenen wie het betreft.

 
© 2018 Carella Hommes - Buntweg 20, 3768 AW, Soest - T: 035 6025906 - M: 06 30940122
Klik hier voor home Klik hier voor wie ik ben Klik hier voor wat ik bied Klik hier voor mijn gedichten Klik hier voor informatie over kosten Klik hier voor reacties Klik hier voor links Klik hier voor een contactformulier Klik hier voor nieuws Tekstgrootte veranderen - klein Tekstgrootte veranderen - middel Tekstgrootte veranderen - groot